Indoor Rollator online te bestellen

4c6cf4e8f588d57b079b768d1596223bVoor wie binnenshuis ondersteuning wenst raad ik aan om eens op de website te kijken van uw-rollator.nl. Hier vindt je namelijk een Indoor Rollator welke uitermate geschikt is voor binnen. Ik moet dan ook zeggen dat deze absoluut niet voor buiten te gebruiken zijn!

Deze rollators zijn van hoogwaardige kwaliteit wat wordt aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Doordat ik namelijk voor mijn vader een rollator wilde aanschaffen voor binnen ben ik bij hun terecht gekomen. Mijn vader is afgelopen week helaas gevallen in huis en sindsdien angstig dat het hem nog een keer gebeuren zal. Aangezien ik hier ook niet op zit te wachten ben ik voor hem een rollator gaan zoeken die hun in huis gebruiken kan. Wat dat betreft is mijn vader vrij modern, hij wilde wel een rollator hebben die er een beetje stoer uitziet….

Ruim assortiment

Op de website van uw-rollator.nl kan je terecht voor zowel een indoor rollator als voor een gewone rollator voor buiten. Hieruit kan je zelf gemakkelijk kiezen en eventueel meteen bestellen. Sinds dat ik bij hun een rollator besteld heb werd het erg snel geleverd. Het viel mij dan ook op tijdens het bezorgen van deze rollator dat het netjes werd uitgepakt en ook op de juiste hoogte gezet zodat mijn vader er direct gebruik van kan maken. Ze hebben daar trouwens ook rollators voor binnen met een dienblad bovenop, hier kan je dan ook gemakkelijk een kop koffie opzetten om deze te vervoeren naar bijvoorbeeld de woonkamer. 57b20c170c7bc8c793e6c3f5a787afe8