Een nieuw bed gekocht

Laatst heb ik samen met mijn vrouw een nieuw bed gekocht. Het bed is erg groot en sinds we het nieuwe bed hebben, slapen mijn vrouw en ik echt als een roosje. Het is een teak bed, aan de zijkant van het bed zijn verschillende figuren ingegraveerd.

We hebben een lange tijd naar het bed gezocht, maar nergens hadden ze het bed dat wij zochten. Van verschillende bekenden kregen we een adres van een bedrijf dat vast en zeker voor ons een mooi teak bed zou hebben staan.

Na alle tips die we kregen, zijn we er uiteindelijk naar toe gereden. We stapten de winkel nog maar net binnen of we zagen ons toekomstige bed al staan. Het bed voldeed precies aan de eisen die we hadden, de afmetingen waren goed en het bed zag er precies naar onze smaak uit.

We wilde het bed gelijk mee nemen, maar we vroegen ons af of dit kon omdat het bed in de showroom stond. Dankzij de handige regeling die het bedrijf hanteerde, konden we het teak houten bed gelijk mee nemen. Wanneer je iets in de showroom ziet staan mag je het dan ook gelijk na betaling mee nemen.

De verkopers waren erg vriendelijk en de services was goed, we zouden het bedrijf dan ook aanbevelen als iemand opzoek is naar een teak bed. Naast een aantal bedden beschikken ze ook over verschillende soorten meubelen.