Een bedrijfswagen tweedehands leasen?

Het gemakkelijke van het internet maakt het mogelijk om een bedrijfswagen tweedehands leasen te realiseren. Door middel van de juiste gegevens in te vullen bij hun op de website wordt het, na goedkeuring ,mogelijk gemaakt om te gaan leasen!

Ik wilde namelijk maar al te graag een bedrijfswagen gaan leasen, echter vond ik de kosten om te leasen nogal aan de hoge kant waardoor ik het heb laten vieren. Tot  voor kort! Ik was namelijk op de website van Finalease terecht gekomen waar het mogelijk is om een tweedehandse voertuig te kunnen leasen. Dit houdt dan ook gelijk in dat je er een stuk goedkoper voor uit bent als dat je een nieuw voertuig leasen gaat. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn gegevens in te vullen in de hoop dat het mogelijk is om te leasen.

leasen

Snel geregeld

Doordat ik hier de gegevens ingevuld had heb ik vrij snel een offerte ontvangen in mijn mailbox. De kosten welke ik had gezien waren een stuk aantrekkelijker als dat ik had verwacht. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij hun een afspraak te maken zodat ik de voertuigen kon bekijken. Met mijn eigen ogen de voertuigen bekijken werd het voor mij duidelijk genoeg dat ik hier aan het juiste adres ben! De voertuigen zien er als nieuw uit, plus het feit dat de kosten alsnog aan de lage kant is. Voor mij is het duidelijk dat ik tweedehands leasen ga, natuurlijk via Finalease!