Bouwtechnische keuring Zaltbommel

Bouwtechnische keuring

Gaat u een woonhuis of bedrijfspand aankopen, verkopen of verbouwen in Zaltbommel en wilt u zekere informatie die u helpt bij het maken van de juiste keuzes bij het aankopen, verkopen of verbouwen. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen, schakel dan een specialist in die u meer kan vertellen over de huidige status van uw pand. Een specialist kan u adviezen geven met betrekking tot de verkoop, aankoop of verbouwing van uw pand, zodat onnodige kosten niet voor een bedrijf gemaakt hoeven worden.

Stelt u zich eens voor, u zit midden in de verbouwing en u komt er achter dat de muren net niet stevig genoeg zijn, om hier meer druk op uit te oefenen. Hierdoor  kan een extra etage niet geplaatst worden voor uw gebouw in Zaltbommel. Of dat u net een nieuw huis hebt gekocht met alles er op en er aan, maar het blijkt dat alle kozijnen slecht in elkaar zitten waardoor het tocht in heel het huis. Om deze punten te laten verstevigen of vervangen gaat het veel geld kosten. Deze kosten kunnen voorkomen worden door een bouwtechnische keuring bij u in Zaltbommel en omgeving. We controleren heel het huis en stellen een speciaal rapport op. In dit rapport kunt u gemakkelijk lezen wat de verwachte kosten zijn in de loop der jaren, welke punten in de loop der jaren onderhoud nodig zullen hebben en wat de verwachte verbouwingskosten zijn voor een project.

Heb je interesse in een bouwtechnische keuring dat uw kijk op een gebouw of huis in Zaltbommel verbeterd. Neem dan gerust even contact met ons op door middel van het contactformulier. U kunt op deze manier heel gemakkelijk een afspraak inplannen of een offerte opvragen.
Taxatie